boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Blégny

Op zoek naar een supermarkt in Blégny? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees je alle handige informatie met betrekking tot supermarkten in Blégny. Probleemloos boodschappen als Paddenstoelensoep, Frituurvet en Saus of items van A-merken als Weduwe Joustra en Morubel online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook up-to date informatie over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 tot €35 per winkelbezoek. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Al honderden mensen maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik op zondagen boodschappen doen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina check je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en vind alle informatie. [jobs location=Blégny-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Blégny

Welke supermarkt is nu open in Blégny?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar maar ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt blanden

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Blégny?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vinden we meer en meer bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Toiletpapier en Slaversierders van geliefde merken als Delifrance of Sanature vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Vind online supermarkten in de provincie Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt blaasveld.

Pick Up Point Blégny

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Blégny ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Grilworst tot Biscuits en producten van betrouwbare merken als Patisserie Henry en Baronie, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Aardappelsoep met zalm en Hollandse garnalen, Gepaneerde Alaska-koolvis of Broodje Filet American. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Blégny

Leave a Comment