boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Blanden

Boodschappen doen bij een supermarkt in Blanden? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind je vergelijkingen en gegevens met betrekking tot supermarkten in Blanden. Zonder problemen boodschappen als Gemengde drop, Tandenborstel en Kinderchampagne of boodschappen van A-merken als Mekkafood en Antonio Sotos op internet kopen en bezorgen? Je leest hier ook alle tips over online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Al honderden consumenten kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) nu open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina tref de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Blanden-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Blanden

Welke supermarkt is nu open in Blanden?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Jumbo, Coop en ook Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en bekijk of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt bissegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Blanden?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Vlaams Brabant merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Dieetmaaltijden of Health zuiveldranken van geliefde merken als Courvoisier en Great American probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt binderveld.

Pick Up Point Blanden

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Blanden een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Erwtensoep tot Champignons en artikelen van betrouwbare merken als Valpolicella of Monteith’s, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een koelverse maaltijd als Vissoep met mosselen, Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Blanden

Leave a Comment