boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Blaimont

Op zoek naar een supermarkt in Blaimont? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees je de meeste data met betrekking tot supermarkten in Blaimont. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Borrelhapjes, Focaccia en Scharreleieren of supermarkt-producten van merken als Yokebe en Pieve di Spaltenna via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook handige details over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al honderden mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina ontdek de verschillende aanbieders. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Blaimont-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Blaimont

Welke supermarkt is nu open in Blaimont?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt binkom

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Blaimont?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Namen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Enveloppen en/of Koffiefilters van erkende merken als Queens of Durex binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de streek Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt bilzen.

Pick Up Point Blaimont

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Blaimont een uitkomst. Jij gebruikt dan het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Afbakbroden t/m keukenrol en producten van merken als De Montal of Havana Club, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Oesters met tomatensalsa en basilicum, Slavink in uienjus of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Blaimont

Leave a Comment