boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bilzen

Meteen shoppen bij een supermarkt in Bilzen? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina tref je alle bruikbare data wat betreft supermarkten in Bilzen. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Schimmel- en voegenreiniger, Keuken en Olie of supermarkt-producten van welbekende merken als Mycosan en Simon Levelt online bestellen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook meer informatie over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen tref je alle supermarkten. Kies een winkel en vind meer details. [jobs location=Bilzen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bilzen

Welke supermarkt is nu open in Bilzen?

Op dit moment boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Coop, Spar en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dirk. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken in de regio. Kies een winkel en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt bievre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Bilzen?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Limburg kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alle producten als Blauwaderkaas en Maandverband van geliefde merken als Turci en/of Sapori lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vind online supermarkten in de provincie Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt biesme.

Pick Up Point Bilzen

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Bilzen een prima methode. Je geniet dan van de pluspunten van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Schoonmaakmiddelen tot Chocolade vla en alles van onder andere Churros of Ritmeester, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Gegrilde zeeduivel met een Moorse dipsaus, Snijbonen of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Bilzen

Leave a Comment