boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bihain

Meteen shoppen bij een supermarkt in Bihain? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina tref jij alle belangrijke details met betrekking tot supermarkten in Bihain. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Glutenvrije snoep, Sigaretten en Fruitsalade of boodschappen van A-merken als Arette en Boston op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook praktische gegevens over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per bezoekje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Al duizenden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden vind je de winkels. Klik op een shop en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Bihain-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bihain

Welke supermarkt is nu open in Bihain?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Coop, Spar en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Jan linders. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Tik op een super en ontdek of de winkel open is of niet. Gesloten? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt biesme

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Bihain?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Inlegzool of Pap van betrouwbare merken als Cafe Royal en Ambi Pur simpelweg aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de provincie Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt bierghes.

Pick Up Point Bihain

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Bihain een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Frikandel t/m Gezicht en spullen van topmerken als Cafe Royal en Grasovka, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Crostini met makreel, Eieromelet in kaassaus of Broodje Panini Pikante Kip. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Bihain

Leave a Comment