boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bièvre

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Bièvre? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind je alle belangrijke informatie met betrekking tot supermarkten in Bièvre. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Uitdeelzakjes chips, Schriften en notitieOverige en Eco halogeenlampen of boodschappen van A-merken als Henckels en Aspirine op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook alle details over de trends rondom online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden boodschappers bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super nu open is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina ontdek je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Bièvre-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bièvre

Welke supermarkt is nu geopend in Bièvre?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Coop, Spar, Plus en ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor filialen van Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Kies een winkel en check of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt bierset

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Bièvre?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Namen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Salades en/of Krentenbrood van top-merken als Shoti maa en Hansaplast supersnel bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt biercee.

Pick Up Point Bièvre

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Bièvre erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Tafeltextiel t/m Palingworst en boodschappen van welbekende merken als LoSalt en Jacqmotte, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Pissaladière, Nasi kip saté of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Bièvre

Leave a Comment