boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Biesmerée

Boodschappen doen bij een supermarkt in Biesmerée? Uitzoeken welke supermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder lees jij alle bruikbare data rondom supermarkten in Biesmerée. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Conditioner, Peuter en Fruitmelk dranken of producten van geliefde merken als Antinori en Farnese via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook alle details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden Nederlanders maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan tref je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en bekijk alle informatie. [jobs location=Biesmerée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Biesmerée

Welke supermarkt is nu geopend in Biesmerée?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt bierghes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Biesmerée?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Namen vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Peulvruchten en/of Afslanken voedingsproducten van onder andere Chubby of BBQ binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Zoek online supermarkten in de buurt van Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt bierbeek.

Pick Up Point Biesmerée

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Biesmerée wat voor jou. Jij benut dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Folie tot Aardappelkruiden en producten van bijvoorbeeld Excedrin en Costabricco, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Gegrilde tonijn op een oosterse salade, Zalmfilet in saus of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Biesmerée

Leave a Comment