boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Biesme

Op zoek naar een supermarkt in Biesme? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref jij alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Biesme. Zonder problemen boodschappen zoals Bewuste voeding, Cola en Krant en Tijdschrift of artikelen van betrouwbare merken als Valdispert en Cafe Marakesh online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook meer gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke winkels kan ik op zondag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen check je de lokale supers. Kies een winkel en vind praktische details. [jobs location=Biesme-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Biesme

Welke supermarkt is nu geopend in Biesme?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Jumbo, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en lees meer over of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt biercee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Biesme?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Namen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Auto reiniging en/of Snoep van bijvoorbeeld Avila en AH ToGo zonder problemen thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Check alle online supermarkten in en rondom Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt beyne-heusay.

Pick Up Point Biesme

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Biesme wat voor jou. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Eau de toilette t/m Rozemarijn en boodschappen van vertrouwde merken als Pomerol en La Rustichella, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Tagliatelle met krab, Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree of Broodje Warme Ham. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Biesme

Leave a Comment