boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bierghes

Zoek je de beste supermarkt in Bierghes? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder tref jij alle handige details rondom supermarkten in Bierghes. Eenvoudig boodschappen als Frisdrank met fruit, Paracetamoltabletten en Zoutjes of supermarkt-producten van topmerken als Pastoret en Danish Chef online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook bruikbare gegevens over de trends rondom online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer Nederlanders maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan bekijk je alle supermarkten. Klik op een shop en spot bruikbare informatie. [jobs location=Bierghes-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bierghes

Welke supermarkt is nu geopend in Bierghes?

Op dit moment boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij filialen van Coop, Jumbo, Plus, Spar of bijv. Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en lees meer over op dit moment open is. Dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt beyne-heusay

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bierghes?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Waals Brabant vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Slasaus en/of Vitamines van betrouwbare merken als Hakushika of Long life brand binnen 24 uur aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Zoek online supermarkten in de regio Waals Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt beveren-waas.

Pick Up Point Bierghes

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Bierghes een uitkomst. Je hebt dan de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Afslanken tot Scheren en boodschappen van vertrouwde merken als Barberani of Bardolino, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Zeewolf met rode paprikasaus en lamsoor, Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Broodje Jonge Kaas. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Bierghes

Leave a Comment