boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bienne-lez-Happart

Meteen shoppen bij een supermarkt in Bienne-lez-Happart? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website tref je alle belangrijke details over de supermarkten in Bienne-lez-Happart. Vandaag nog boodschappen zoals Gehaktbal, Tape en afplakband en Chocoladepasta of boodschappen van erkende merken als Baron Otard en Monkeyballs online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook uitgebreide gegevens over online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer Nederlanders doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina ontdek je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en spot praktische details. [jobs location=Bienne-lez-Happart-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bienne-lez-Happart

Welke supermarkt is nu geopend in Bienne-lez-Happart?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en ontdek of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt beveren-aan-den-ijzer

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Bienne-lez-Happart?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Hazelnoot- en chocoladepasta en/of Siropen dranken van merken als Pur Natur en Elseve eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je de aankopen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt beverce.

Pick Up Point Bienne-lez-Happart

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Bienne-lez-Happart ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Zilvervlies rijst tot Nasi en artikelen van topmerken als BBQ of Carbonell, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gebakken schol met tropisch fruitsalsa, Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree of Groenteburger, prei, aardappelen. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Bienne-lez-Happart

Leave a Comment