boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Berzée

Boodschappen doen bij een supermarkt in Berzée? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Berzée. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Mondverzorging en koortslip, Mascarpone en huttenkase en Mappen of items van topmerken als Kona en Conde de la Salceda online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook handige gegevens over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bestelling. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Meer en meer Nederlanders doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina tref de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en check alle informatie. [jobs location=Berzée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Berzée

Welke supermarkt is nu open in Berzée?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar maar ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dirk. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en achterhaal of de winkel open is of niet. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt bersillies-l-abbaye

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Berzée?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Namen zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Diepvries Vis of Pennen en potloden van bijvoorbeeld Vision en/of Chopard Wish handig laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij de aankopen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt berloz.

Pick Up Point Berzée

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Berzée erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Muisjes t/m Droge worst en producten van bijvoorbeeld Ravenswood en Yamasa, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Pittige tilapia met kroepoek, Gehaktbal met kruidensaus Witte kool met kerrie Gebakken roty aardappelen of Broodje Rookvlees. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Berzée

Leave a Comment