boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bertrix

Boodschappen doen bij een supermarkt in Bertrix? Erachter komen welke super op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier lees jij vergelijkingen en details met betrekking tot supermarkten in Bertrix. Direct boodschappen als Lasagne maaltijden, Tartaar en Runderrollade of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Campisi en Cap Sork op internet kopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook alle tips over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Steeds meer consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder doorzoek je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Bertrix-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bertrix

Welke supermarkt is nu open in Bertrix?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt bernissart

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bertrix?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Antipasti en Memo blocs van A-merken als Murray’s en CoolBest vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt berlingen.

Pick Up Point Bertrix

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Bertrix een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de pluspunten van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Zoute biscuits t/m Uitdeelsnoep en alles van vertrouwde merken als Breathe Right en Valpolicella, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Haringsandwich met komkommer en mierikswortelmayonaise, Gebakken kibbeling of Broodje Kipfilet. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Bertrix

Leave a Comment