boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bernissart

Boodschappen doen bij een supermarkt in Bernissart? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina lees jij alle bruikbare info m.b.t. supermarkten in Bernissart. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Vleessalades, Chinese mix en Pap en Vla of boodschappen van onder andere De Blije Boterham en Lucky Strike op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook praktische tips over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per winkelbezoek. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel mensen bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt nu open is? Waar kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina tref je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en check meer details. [jobs location=Bernissart-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bernissart

Welke supermarkt is nu geopend in Bernissart?

Snel boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij winkels van Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dirk. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en check op dit moment open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt berlaar

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bernissart?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Visbouillon en/of Maaltijd van betrouwbare merken als MinusL of Ranja eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt berg.

Pick Up Point Bernissart

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Bernissart een prima methode. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Koolzuurvrij tot Olijven hapjes en producten van merken als Dom Benedictine en Maalox, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Zeewolftaartje met pesto, Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Bernissart

Leave a Comment