boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bergilers

Boodschappen doen bij een supermarkt in Bergilers? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina lees je de meeste details betreffende supermarkten in Bergilers. Direct boodschappen als Kruidenboter, Mayonaise en Cognac of items van betrouwbare merken als Look out en De Mulonniere online kopen en bezorgen? Je leest hier ook meer informatie over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €30 tot €35 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Al duizenden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan bekijk je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Bergilers-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bergilers

Welke supermarkt is nu open in Bergilers?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Spar en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor supermarkten als Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en check op dit moment open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt bende

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Bergilers?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Inlegzool en Vis van onder andere Piccini of Bruynzeel lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Vaak heb je je bestelling verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Tip: → Vind online supermarkten in de omgeving van Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt beloeil.

Pick Up Point Bergilers

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Bergilers ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Room tot Bewaardozen en lunchtrommel en producten van topmerken als Vitamin Well of Bobble, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Gerookte zalm op courgette, Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Broodje Zalm. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Bergilers

Leave a Comment