boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ben-Ahin

Een supermarkt bezoeken in Ben-Ahin? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina vind je alle bruikbare informatie betreffende supermarkten in Ben-Ahin. Wil jij boodschappen zoals bijv. Smeltkaas, Paddestoelen en Tandenborstelhouder of boodschappen van erkende merken als Two Chicks en AH Liefde & Passie online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische data over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per bestelling. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen terecht?En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder ontdek je de regionale supermarkten. Klik op een shop en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Ben-Ahin-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ben-Ahin

Welke supermarkt is nu open in Ben-Ahin?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij filialen van Coop, Jumbo, Spar, Plus en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor filialen van Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Tik op een super en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt bellevaux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ben-Ahin?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Shampoo en/of Douchegel van A-merken als Scotch en Topcuisine simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij jouw order binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Vind online supermarkten in de buurt van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt bellefontaine.

Pick Up Point Ben-Ahin

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Ben-Ahin erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Haar t/m Schoenpoets en producten van geliefde merken als Di Zabbia en Van Oers, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een koelverse maaltijd als Broodje makreel met avocado, Stukjes rundvlees in saus of Stamppot Boerenkool met rookworst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Ben-Ahin

Leave a Comment