boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bellefontaine

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Bellefontaine? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref jij vergelijkingen en data m.b.t. supermarkten in Bellefontaine. Eenvoudig boodschappen als bijv. Tuinbonen, Olijfolie en Alcohol of supermarkt-producten van onder andere Mekkafood en Cobana online kopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook up-to date data over de nieuwste trend: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per aankoop. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al honderden huishoudens kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina check je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Bellefontaine-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bellefontaine

Welke supermarkt is nu open in Bellefontaine?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Coop, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt bekkerzeel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bellefontaine?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Pudding en Mascarpone en huttenkase van geliefde merken als Cantele en/of Aubel probleemloos thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt beho.

Pick Up Point Bellefontaine

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Bellefontaine ideaal voor jou. Jij benut dan de voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Zoete drop tot Mosterdsoep en boodschappen van erkende merken als Remia en Meia Pipa, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Roerbak van garnalen en mosselen met gele rijst, Gehaktschijf met appelcompote of Broodje Gezond. Even de magnetron in, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Bellefontaine

Leave a Comment