boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bekkerzeel

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Bekkerzeel? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina tref je de meeste info met betrekking tot supermarkten in Bekkerzeel. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Haarkleuring, Energie voeding en Afbakbroodjes meergranen of producten van topmerken als Citterio en EOS online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare informatie over online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €27,50 per bezoekje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Opvallend veel consumenten kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder check je supers bij jou in de buurt. Selecteer een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Bekkerzeel-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bekkerzeel

Welke supermarkt is nu open in Bekkerzeel?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij locaties van Spar, Coop, Albert Heijn, Plus en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor supers als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt beffe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bekkerzeel?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Kaarsen en Uitdeelsnoep van welbekende merken als Sol y Nieve of Château Senejac simpelweg thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vind online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt beervelde.

Pick Up Point Bekkerzeel

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Bekkerzeel een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Ossenstaartsoep tot Luchtverfrissers en spullen van topmerken als Dudok en Els, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Geroosterde zeewolf met pittige mangosaus, Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of Rode bieten met een speklap en jus. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Bekkerzeel

Leave a Comment