boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bekegem

Zoek je de beste supermarkt in Bekegem? Direct achterhalen super op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina vind je vergelijkingen en info over de supermarkten in Bekegem. Eenvoudig boodschappen als Snelle, Speltpasta en Soep of boodschappen van merken als Chateau de Camensac en Xylifresh online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per bezoekje. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina doorzoek je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en check belangrijke gegevens. [jobs location=Bekegem-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bekegem

Welke supermarkt is nu geopend in Bekegem?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij winkels van Coop, Jumbo, Spar, Plus en ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supers als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en achterhaal of de winkel open is of niet. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt beez

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Bekegem?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van West-Vlaanderen vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Spray en Pedaalemmerzakken van merken als De Beukelaar en Fireman zonder problemen thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Zoek online supermarkten in de regio West-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt beert.

Pick Up Point Bekegem

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Bekegem ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Waterijs tot Herstellende haarspray en boodschappen van bijvoorbeeld Francona of Go Origin, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta, Kipfiletstukjes in pestosaus Toscaanse groentemix Cannelloni of Broodje Panini Hawaii. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Bekegem

Leave a Comment