boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Beerlegem

Zoek je de beste supermarkt in Beerlegem? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com vind je de meeste informatie rondom supermarkten in Beerlegem. Direct boodschappen zoals bijv. Halal rund, Elektrisch en Soep mix of supermarkt-producten van geliefde merken als Coebergh en Seamore op internet kopen en bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare data over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden mensen kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder vind je de regionale supermarkten. Klik op een shop en vind meer details. [jobs location=Beerlegem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Beerlegem

Welke supermarkt is nu geopend in Beerlegem?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Spar en Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor winkels als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Geen paniek! Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt beausaint

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Beerlegem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Spekken & schuimpjes of Jus uitjes van onder andere Sierra Nevada en Pur Natur lekker makkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt beaufays.

Pick Up Point Beerlegem

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Beerlegem wat voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Hacheevlees tot Snoep en koek en chips en artikelen van vertrouwde merken als Vallee Loire of DO2, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Kabeljauw met prei en kerrieroom uit de oven, Gestoofde peertjes of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Even de magnetron in, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Beerlegem

Leave a Comment