boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Beaufays

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Beaufays? Benieuwd welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref je alle handige details met betrekking tot supermarkten in Beaufays. Zonder problemen boodschappen zoals bijvoorbeeld Vlees en kip en vis en vega, Fritessaus en Ledlampen of producten van erkende merken als Viking en Saveurs de Terroirs online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook uitgebreide tips over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Meer en meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina vind je de supers. Maak een keuzen uit de shops en check alles wat je moet weten. [jobs location=Beaufays-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Beaufays

Welke supermarkt is nu open in Beaufays?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar maar ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor winkels als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en achterhaal of de super momenteel open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt baugnies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Beaufays?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Gekookte worst en Taco’s van betrouwbare merken als Persil en Diesel binnen 24 uur thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je de aankopen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt battignies.

Pick Up Point Beaufays

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Beaufays een prima methode. Jij benut dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Blauwaderkaas t/m Speciaalbier en producten van betrouwbare merken als Federico Paternina of Sudocrem, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Pittige penne met tomaat en makreel, Procureur lapje met prei a la crème en aardappel of Broodje Boeren Panini. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Beaufays

Leave a Comment