boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bazel

Meteen shoppen bij een supermarkt in Bazel? Direct achterhalen super nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref je alle bruikbare data rondom supermarkten in Bazel. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Jus, Jam en Cola of supermarkt-producten van onder andere Batman en L & M online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook alle data over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 per aankoop. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal boodschappers maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en doorzoek meer details. [jobs location=Bazel-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bazel

Welke supermarkt is nu geopend in Bazel?

Meteen boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Spar, Jumbo, Albert Heijn en Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en lees meer over of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt bauffe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Bazel?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Stroop of Wodka van bijvoorbeeld Aleve en Warninks voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt battice.

Pick Up Point Bazel

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Bazel een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Health zuiveldranken t/m Cocktailsaus en spullen van merken als Philadelphia en Kettle, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Tortilla met ui en ansjovis, Erwtensoep of Broodje Rosbief. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Bazel

Leave a Comment