boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Baugnies

Op zoek naar een supermarkt in Baugnies? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees jij alle bruikbare info wat betreft supermarkten in Baugnies. Probleemloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Natuurazijn, Wijn en Pizza’s of artikelen van geliefde merken als Bisquit en Witte Kruis online bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook up-to date nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Al honderden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen shoppen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina check je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en bekijk meer details. [jobs location=Baugnies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Baugnies

Welke supermarkt is nu open in Baugnies?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij locaties van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Spar en natuurlijk Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten in de regio. Kies een winkel en ontdek de actuele openingstijden.Gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt batsheers

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Baugnies?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Frituursnacks of Oog van A-merken als Heimann en La Poderina eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Handig: → Check alle online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt bassevelde.

Pick Up Point Baugnies

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Baugnies een uitkomst. Jij gebruikt dan de handigheid van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Olijfolie tot Pandan rijst en goederen van A-merken als Ponche Kuba of Gouday, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Noedelsalade met garnalen en (rode) mul, Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst of Broodje Ham/Kaas. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Baugnies

Leave a Comment