boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bassevelde

Zoek je de beste supermarkt in Bassevelde? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref jij vergelijkingen en data over de supermarkten in Bassevelde. Moeiteloos boodschappen als Maaltijdsauzen, Vissticks en Fruit bier of boodschappen van merken als Rhinocaps en Francois Arnaud op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook meer tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Al duizenden Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondagen shoppen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Zometeen doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Bassevelde-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bassevelde

Welke supermarkt is nu geopend in Bassevelde?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Albert Heijn, Spar, Plus en natuurlijk Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor winkels als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt bas-oha

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bassevelde?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Keukenpapier en Tandenborstel van bijvoorbeeld Heavy Water of Labello supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je alle boodschappen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt barry.

Pick Up Point Bassevelde

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Bassevelde een uitkomst. Jij profiteert dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Hartig tot Honing en alles van geliefde merken als Brampton en Ysco, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Bretonse vissoep met wijting, Kippensoep met vermicelli of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Bassevelde

Leave a Comment