boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bassenge

Een supermarkt bezoeken in Bassenge? Erachter komen welke super op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hier tref je alle bruikbare gegevens m.b.t. supermarkten in Bassenge. Meteen boodschappen zoals bijvoorbeeld Siropen dranken, Bulgur en Plastic bekertjes of boodschappen van A-merken als One en Loch Lomond online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date tips over online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoek. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen doorzoek je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en spot meer details. [jobs location=Bassenge-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bassenge

Welke supermarkt is nu open in Bassenge?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Coop, Plus en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en lees meer over of de super momenteel open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt barvaux-sur-ourthe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bassenge?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Babyvoeding of Afbakstokbrood van merken als Rawson’s Retreat en Jean Marc Brocard gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Tip: → Zoek online supermarkten in de provincie Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt baronville.

Pick Up Point Bassenge

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Bassenge wat voor jou. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Frituurvet tot Ham en goederen van merken als Herencia Altes of Rosenberg, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een warme maaltijd als Carpaccio van tonijn met olijven, Broccoli kaassaus of Stamppot Witlof met gehakt. Even de magnetron in, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Bassenge

Leave a Comment