boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bas-Oha

Op zoek naar een supermarkt in Bas-Oha? Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref je alle relevante gegevens m.b.t. supermarkten in Bas-Oha. Nu boodschappen als Wijn, Ontbijtspek en Groentesappen of boodschappen van onder andere Axe Hill en Bedo via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per aankoop. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina vind je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar meer details. [jobs location=Bas-Oha-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bas-Oha

Welke supermarkt is nu geopend in Bas-Oha?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop en ook Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor supermarkten als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Maak een keuze en raadpleeg of de super momenteel open is. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt barchon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Bas-Oha?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Varkenspoulet en Alcoholvrij bier van A-merken als Daily Organic en Baby Reus eenvoudig thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt bambrugge.

Pick Up Point Bas-Oha

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Bas-Oha ideaal voor jou. Jij benut dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Messen t/m Mini pizza’s en goederen van vertrouwde merken als Inza en Blan, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Tip: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Gevulde zalmforel, Andijviestamppot, vegetarische balletjes of Broodje Brie. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Bas-Oha

Leave a Comment