boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Barbencon

Een supermarkt bezoeken in Barbencon? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Hieronder lees jij alle bruikbare feiten met betrekking tot supermarkten in Barbencon. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Rookvlees, Kaassoufflés en Eieren of artikelen van erkende merken als Lune de Miel en Pere Ventura via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare tips over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per bezoekje. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Al honderden mensen kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina bekijk je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Barbencon-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Barbencon

Welke supermarkt is nu geopend in Barbencon?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Maak een keuze en check op dit moment open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt balatre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Barbencon?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Scheren of Likorettes van vertrouwde merken als Labello of Glen Talloch gemakkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt baillonville.

Pick Up Point Barbencon

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Barbencon erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Haargel tot Vleessalades en alles van onder andere Scavi & Ray of Bambi, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Griet met paddestoelen en dragon, Kibbeling met ravigottesaus Mexicomix Gebakken krielaardappeltjes of Broodje Warm Vlees. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Barbencon

Leave a Comment