boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bande

Boodschappen doen bij een supermarkt in Bande? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina vind jij alle belangrijke data m.b.t. supermarkten in Bande. Probleemloos boodschappen als Pakjes drinken, Spread en Hagelslag of items van geliefde merken als Soave en Warsteiner op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date data over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Meer en meer consumenten doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder doorzoek je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en check alle informatie. [jobs location=Bande-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bande

Welke supermarkt is nu geopend in Bande?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Spar, Albert Heijn maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en achterhaal of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt baisy-thy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Bande?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle denkbare boodschappen zoals Overigeazijn en/of Notenpasta van bijvoorbeeld Christophe Pichon of Prof Grunschnabel simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Check alle online supermarkten in en rondom Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt bailleul.

Pick Up Point Bande

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Bande een prima methode. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Zakdoekjes tot Shoarmavlees en boodschappen van A-merken als De Montal en Tilia, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals (Rode) Mul in een pakketje, Spinaziestamppot of Broodje Ossenworst. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Bande

Leave a Comment