boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Balen

Meteen shoppen bij een supermarkt in Balen? Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je de meeste details betreffende supermarkten in Balen. Moeiteloos boodschappen als Bapao, Rosbief en Massage olie / huidolie of items van erkende merken als Cillit Bang en Settesoli op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook praktische informatie over de trends rondom online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €27,50 per aankoop. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Meer en meer huishoudens kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij wie kan ik op een feestdag shoppen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina tref je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en spot alle informatie. [jobs location=Balen-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Balen

Welke supermarkt is nu geopend in Balen?

Direct boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Spar, Jumbo, Plus maar ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt baillonville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Balen?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Grilworst of Spread van bijvoorbeeld Dubbeldrank of Fever Tree op een door jou gekozen moment laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt bailievre.

Pick Up Point Balen

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Balen een uitkomst. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Overigesoep t/m Schrijfartikelen en artikelen van topmerken als Antigrippine en Scavi & Ray, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Zeevruchtenpaella, Varkenslapje in jus of Broodje Carpacciotapenade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Balen

Leave a Comment