boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Baisieux

Meteen shoppen bij een supermarkt in Baisieux? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website vind je alle belangrijke info rondom supermarkten in Baisieux. Meteen boodschappen als Kantoorartikelen, Natuurazijn en IJsthee of artikelen van merken als Loctite en Lotus online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook up-to date gegevens over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Steeds meer mensen doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke super nu open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina ontdek je de regionale supermarkten. Kies een winkel en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Baisieux-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Baisieux

Welke supermarkt is nu open in Baisieux?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop en natuurlijk Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en ontdek of de super momenteel open is. Gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt baileux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Baisieux?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Vogel of Selftan van bijvoorbeeld Flowerbrand en/of Wieckse voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle artikelen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Tip: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt bachte-maria-leerne.

Pick Up Point Baisieux

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Baisieux wat voor jou. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Vleessalades t/m Boterhamworst en boodschappen van A-merken als Estrella of Doritos, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Zwaardvis-patat in romige dillesaus, Alaska-koolvis in mosterdsaus of Broodje Runderrollade. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Baisieux

Leave a Comment