boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Baillonville

Zoek je de beste supermarkt in Baillonville? Direct achterhalen super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref je de meeste details rondom supermarkten in Baillonville. Nu boodschappen als Sate, Kippenvleugels en kluifjes en Scheerapparaten of items van betrouwbare merken als Boss en Bisolmelia online inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook actuele gegevens over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al duizenden boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Zometeen bekijk je de lokale supers. Selecteer een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Baillonville-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Baillonville

Welke supermarkt is nu open in Baillonville?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor supermarkten als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en check of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt bagimont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Baillonville?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Namen constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Biefstuk en/of Halogeenlampen van erkende merken als Agristo en Dove lekker makkelijk thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de gehele bestelling verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de streek Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt baasrode.

Pick Up Point Baillonville

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Baillonville een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Tandenborstel t/m Maaltijd Kruidenmixen en alles van bijvoorbeeld Calvet en Artefacto, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Broodje haringsalade, Viergroentenstamppot, gehaktbal of Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Baillonville

Leave a Comment