boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bailleul

Een supermarkt bezoeken in Bailleul? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina vind jij alle bruikbare gegevens met betrekking tot supermarkten in Bailleul. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals Fruit bier, Lichte kaas en Vegetarische producten of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Monkeyballs en Tchibo online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook praktische nieuwsberichten over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer boodschappers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super nu open is? Waar kan ik op zondag shoppen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan ontdek je supers bij jou in de buurt. Selecteer een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Bailleul-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bailleul

Welke supermarkt is nu geopend in Bailleul?

Snel boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Spar, Albert Heijn of bijv. Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor onder andere Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en ontdek of de winkel nu geopend is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt baelen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bailleul?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Sinaasappelsap / jus d’orange en Provencaalse kruidenmix van geliefde merken als Doelas of Fontanafredda wanneer jij wil thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Let op: → Vind online supermarkten in de streek Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt baarle-hertog.

Pick Up Point Bailleul

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Bailleul een uitkomst. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Grote koeken tot Geitenmelk en spullen van onder andere Choba of J.B. Adam Alsace, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een koelverse maaltijd als Gebakken rogvleugel met rodebietensalade, Ossestaartsoep of Broodje Runderrollade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Bailleul

Leave a Comment