boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Baelen

Op zoek naar een supermarkt in Baelen? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind jij alle bruikbare details wat betreft supermarkten in Baelen. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Ansichtkaarten, Styling cream en Zoute drop of boodschappen van A-merken als Borgoe en Lenor online kopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare details over online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag boodschappen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen ontdek je de supers. Klik op een shop en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Baelen-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Baelen

Welke supermarkt is nu open in Baelen?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Plus, Albert Heijn of bijv. Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor onder andere Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt baal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Baelen?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Vogel of Knackebrod van top-merken als Weleda en/of Colon Clean binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de regio Luik. Of lees meer over Online supermarkt ayeneux.

Pick Up Point Baelen

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Baelen ideaal voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Rustieke kaarsen t/m Rijst maaltijden en producten van vertrouwde merken als Vileda of Bayer, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een koelverse maaltijd als Haringrolletje met courgette en doperwtjes, Penne vier kazen, uitgebakken spekjes of Rode bieten met een speklap en jus. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Baelen

Leave a Comment