boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Baasrode

Op zoek naar een supermarkt in Baasrode? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com lees je vergelijkingen en data met betrekking tot supermarkten in Baasrode. Probleemloos boodschappen als Frituur, Baby-producten en Jam of boodschappen van A-merken als Tiense en Settecento via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare tips over opties m.b.t. online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoekje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Steeds meer mensen bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Waar kan ik op zondag shoppen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen vind je de supers. Kies een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Baasrode-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Baasrode

Welke supermarkt is nu geopend in Baasrode?

Op dit moment boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Plus, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten in de regio. Tik op een super en raadpleeg op dit moment open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt aywaille

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Baasrode?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Chili en/of Rosti van top-merken als Suzi Wan of Inchmurrin lekker makkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je jouw order voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt awirs.

Pick Up Point Baasrode

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Baasrode een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles van Rijst maaltijden tot Bladsla en spullen van merken als Snack to Meat en White Lady, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Kabeljauw met courgette en kaas, Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree of Broodje Pulled Pork. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Baasrode

Leave a Comment