boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ayeneux

Een supermarkt bezoeken in Ayeneux? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind jij alle relevante informatie betreffende supermarkten in Ayeneux. Vandaag nog boodschappen zoals Gehaktballetjes, Diepvriesfruit en Kalfsvlees of producten van bijvoorbeeld Groenland en Silan online inkopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook alle gegevens over de trends rondom online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Al duizenden boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder vind je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek alle informatie. [jobs location=Ayeneux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ayeneux

Welke supermarkt is nu open in Ayeneux?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Coop, Jumbo, Plus en ook Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en check of de winkel open is of niet. Al gesloten? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt avin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ayeneux?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Shoarmavlees of Postzegels van betrouwbare merken als Country Cow en Hemoclin binnen 24 uur laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Luik. Of lees meer over Online supermarkt avennes.

Pick Up Point Ayeneux

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Ayeneux een prima methode. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Keukentextiel tot Nasiblok/ bamischijf en alles van welbekende merken als De Zaanse Hoeve of Blue River, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Zomers vispakketje van de barbecue, Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen of Broodje Ham/Kaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Ayeneux

Leave a Comment