boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Awirs

Boodschappen doen bij een supermarkt in Awirs? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier vind je de meeste data met betrekking tot supermarkten in Awirs. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. maaltijd mixen, Kiemgroente en Wonden zalf of boodschappen van geliefde merken als Hakushika en Aglianico via internet inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare tips over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer boodschappers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen terecht?En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden tref je alle supermarkten. Selecteer een winkel en bekijk praktische details. [jobs location=Awirs-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Awirs

Welke supermarkt is nu geopend in Awirs?

Direct boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Spar of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor winkels als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en check of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt averbode

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Awirs?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle producten als Ham en keukenrol van erkende merken als Parade of Daily Cosmetics vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in en rondom Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt avekapelle.

Pick Up Point Awirs

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Awirs een uitkomst. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alles van Cannelloni t/m Fruitsnoep en producten van erkende merken als Goodies en Tour Belingard, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegrilde tonijn met basilicumboter en courgette, Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes of Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Awirs

Leave a Comment