boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Awans

Boodschappen doen bij een supermarkt in Awans? Erachter komen welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina tref jij de meeste info betreffende supermarkten in Awans. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Room, Fruitmix – diepvries en Spons of boodschappen van betrouwbare merken als WC Eend en Livwell via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook up-to date gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per aankoop. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Meer en meer consumenten bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en spot meer details. [jobs location=Awans-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Awans

Welke supermarkt is nu open in Awans?

Vandaag nog boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Plus, Jumbo, Spar en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor onder andere Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt avelgem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Awans?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Fond en Hollandse maaltijden van top-merken als Van Rijsingen en Duryea eenvoudig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt auvelais.

Pick Up Point Awans

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Awans ideaal voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Alles van Oog t/m Witte rijst en boodschappen van merken als Faber of Yufka, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Broodje haring, Kip tikka massala, basmatirijst of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Awans

Leave a Comment