boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Avin

Op zoek naar een supermarkt in Avin? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier lees je alle bruikbare data betreffende supermarkten in Avin. Vandaag nog boodschappen zoals bijvoorbeeld Leverworst, Olie en Borrelsnacks of boodschappen van bijvoorbeeld Leksands en Pieter Verhoeven online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische details over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €30 per aankoop. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Al duizenden huishoudens bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen terecht?Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina doorzoek je de regionale supermarkten. Kies een winkel en check meer details. [jobs location=Avin-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Avin

Welke supermarkt is nu open in Avin?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Spar, Jumbo, Plus, Albert Heijn en ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor winkels als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en lees meer over op dit moment open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt avekapelle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Avin?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Kledinghangers of Groentebouillon van A-merken als Sonata of Dilmah eenvoudig thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de provincie Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt autreppe.

Pick Up Point Avin

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Avin een uitkomst. Jij profiteert dan van het comfort van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Kaassoufflés tot Tandenborstel en spullen van betrouwbare merken als Desinfact of Unirice, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: houd je niet van koken? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Hollandse garnalen met geuzebier, Chinese wokschotel of Broodje Zalm Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Avin

Leave a Comment