boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Avernas-le-Bauduin

Op zoek naar een supermarkt in Avernas-le-Bauduin? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina tref jij de meeste info rondom supermarkten in Avernas-le-Bauduin. Moeiteloos boodschappen als Rundervink, Kaki en papaya en cherimoya en Pecannoten of producten van welbekende merken als Dermo Care en Kroon van Oranje online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook bruikbare informatie over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super nu open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen terecht?En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder ontdek je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Avernas-le-Bauduin-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Avernas-le-Bauduin

Welke supermarkt is nu open in Avernas-le-Bauduin?

Meteen boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Jumbo, Coop, Plus en ook Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor supermarkten als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en achterhaal op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt ave-et-auffe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Avernas-le-Bauduin?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Spread en Pesto van onder andere Zeeuws Meisje en Hellema lekker makkelijk thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle artikelen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vind online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt autre-eglise.

Pick Up Point Avernas-le-Bauduin

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Avernas-le-Bauduin wat voor jou. Je hebt dan de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Puree tot Haargel en producten van erkende merken als Hennessy of Hooghoudt, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Zalmrolletjes met tzaziki, Pangafilet in Provencaalse saus Parijse worteltjes Aardappelpuree of Champignonsoep met rundvlees. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Avernas-le-Bauduin

Leave a Comment