boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Averbode

Meteen shoppen bij een supermarkt in Averbode? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder tref je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Averbode. Probleemloos boodschappen als Maaltijdsalade, Hacheevlees en Sla of items van geliefde merken als Gin Mare en Danish Chef via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook handige gegevens over de trends rondom online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €30 tot €35 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden mensen gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden doorzoek de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en vind bruikbare informatie. [jobs location=Averbode-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Averbode

Welke supermarkt is nu geopend in Averbode?

Snel boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij shops van Spar, Plus, Albert Heijn, Coop maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor onder andere Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en check of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt auvelais

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Averbode?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Vlaams Brabant merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle boodschappen als Vleesconserven of Plastic bekertjes van geliefde merken als Zovirax en/of Sorbo simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt autelbas.

Pick Up Point Averbode

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Averbode een uitkomst. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Kipsaté tot IJsthee en producten van betrouwbare merken als Pure asia of Consenza, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Tartaartje van gerookte zalm met kappertjes, Abdijbierschotel Selderijgroenten Aardappelschijfjes met peterselie of Broodje Gerookte Zalmfilet. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Averbode

Leave a Comment