boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Avennes

Zoek je de beste supermarkt in Avennes? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle handige details wat betreft supermarkten in Avennes. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Half om half gehakt, Taartversiering en Spread of supermarkt-producten van A-merken als Alimentarias de Mont en Centrum via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook up-to date details over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 per bezoekje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden tref je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Avennes-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Avennes

Welke supermarkt is nu open in Avennes?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Jumbo, Plus en Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en ontdek of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt autreppe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Avennes?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Tomaat en Karamel / hopjes vla van bijvoorbeeld Sensodyne en Bacardi probleemloos thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt aulnois.

Pick Up Point Avennes

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Avennes een prima methode. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Suiker tot Rivella en goederen van bijvoorbeeld Grolsch of Delacre, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Courgette carpaccio met zeekraal en gegrilde mul en muntdressing, Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Avennes

Leave a Comment