boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Auvelais

Boodschappen doen bij een supermarkt in Auvelais? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind jij alle bruikbare data rondom supermarkten in Auvelais. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Ginger Ale, Groentepakket en Hamburgers of items van vertrouwde merken als Unicura en Kabrita via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook praktische gegevens over de trends rondom online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al honderden boodschappers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt vanavond nog open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen ontdek je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alle informatie. [jobs location=Auvelais-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Auvelais

Welke supermarkt is nu open in Auvelais?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Plus, Albert Heijn, Spar en natuurlijk Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dirk. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel open is of niet. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt audregnies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Auvelais?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Namen zijn er steeds meer bezorgservices. Alle boodschappen als Health zuiveldranken of Koffiemelk en koffieroom en creamers van geliefde merken als Idee of Nuts simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de omgeving van Namen. Of lees meer over Online supermarkt aubel.

Pick Up Point Auvelais

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Auvelais een uitkomst. Jij profiteert dan van de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Appelflappen t/m Leverpastei en producten van bijvoorbeeld Hacienda Zorita of Arla Apetina, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een warme maaltijd als Spaanse mosselen uit de wok, Kipstukjes in mosterdsaus of Broodje Kipfilet. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Auvelais

Leave a Comment