boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Attre

Boodschappen doen bij een supermarkt in Attre? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hier lees jij de meeste info wat betreft supermarkten in Attre. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Badkamerreiniger, Borrelhapjes en Koffiefilterzakjes of producten van A-merken als Batman en Protos via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook praktische details over opties m.b.t. online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Al duizenden huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Waar kan ik tijdens speciale dagen terecht?En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina ontdek je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Attre-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Attre

Welke supermarkt is nu geopend in Attre?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Coop, Spar, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor winkels als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en achterhaal op dit moment open is. Gesloten? Schrik niet. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt athis

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Attre?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Enveloppen en Sperziebonen en peulvruchten van erkende merken als Valvert of Le Compte probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vind online supermarkten in de regio Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt assesse.

Pick Up Point Attre

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Attre een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Pesto t/m Huid en goederen van betrouwbare merken als Feudi of Ferrero, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Palingsalade, Zalmfilet in roomsaus of Broodje Gekookt Ei. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Attre

Leave a Comment