boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Attenhoven

Meteen shoppen bij een supermarkt in Attenhoven? Benieuwd welke super momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina vind je vergelijkingen en gegevens m.b.t. supermarkten in Attenhoven. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Couscous, Beenham en fricandeau en Hamburgers of producten van welbekende merken als I am Fair trade en Remy Martin via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle gegevens over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal mensen bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik op een feestdag boodschappen doen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina vind je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en vind alle informatie. [jobs location=Attenhoven-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Attenhoven

Welke supermarkt is nu open in Attenhoven?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Coop, Spar en ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en bekijk of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt assesse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Attenhoven?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Haarkleuring en/of Krant en Tijdschrift van betrouwbare merken als Saint Louis en Sheba simpel en snel bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Tip: → Bekijk online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt assenede.

Pick Up Point Attenhoven

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Attenhoven een uitkomst. Je hebt dan het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Scheren t/m Tandenborstel en producten van A-merken als Meia Pipa of Churros, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n warme maaltijd als Heilbot in papier, Cordon Bleu met groenten of Broodje Brie. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Attenhoven

Leave a Comment