boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Athis

Op zoek naar een supermarkt in Athis? Nieuwsgierig welke super op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind jij alle belangrijke informatie over de supermarkten in Athis. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijv. Veters, Overig en Tampons of boodschappen van vertrouwde merken als Gin Mare en Pez online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook handige tips over de trends rondom online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bezoek. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Steeds meer mensen bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Zometeen tref je alle supermarkten. Kies een winkel en spot bruikbare informatie. [jobs location=Athis-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Athis

Welke supermarkt is nu open in Athis?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Spar, Plus, Jumbo maar ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en check de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt assenois

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Athis?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Winterkost of Maaltijd Kruidenmixen van A-merken als Dubbeldrank en/of Intramurs wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je de aankopen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt asse.

Pick Up Point Athis

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Athis een prima methode. Jij benut dan de handigheid van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles van Zonnebrandcrème tot Muesli en producten van onder andere Tsantalis en Yoni, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Gebakken kabeljauwfilet met Provençaalse tomaatjes, Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Athis

Leave a Comment