boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ath

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Ath? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind je alle bruikbare info m.b.t. supermarkten in Ath. Eenvoudig boodschappen zoals bijv. Fruitmelk dranken, Varkens vlees en Weerstand en energie of items van merken als Bols en Niquitin via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare informatie over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Ath-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ath

Welke supermarkt is nu geopend in Ath?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop of bijv. Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor winkels als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en bekijk de actuele openingstijden.Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt assenede

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ath?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Snijworst en/of Perensap van betrouwbare merken als Trizanti en/of Spring Home handig bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de regio Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt asquillies.

Pick Up Point Ath

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Ath erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Doekjes tot Filterzakjes en artikelen van topmerken als Gordon’s of Ranja, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Pittige zalmloempiaatjes, Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Ath

Leave a Comment