boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Assenois

Een supermarkt bezoeken in Assenois? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website vind jij alle belangrijke details m.b.t. supermarkten in Assenois. Probleemloos boodschappen als VlaFlip, Muesli en Toiletblokken of items van geliefde merken als Xylifresh en Peppadew online inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook handige nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina vind je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en check bruikbare informatie. [jobs location=Assenois-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Assenois

Welke supermarkt is nu geopend in Assenois?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten in de regio. Tik op een super en ontdek de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt asper

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Assenois?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Asperges en/of Gehakt van onder andere Poliakov en/of lights by Tena eenvoudig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt arville.

Pick Up Point Assenois

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Assenois erg relevant voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Frisdrank t/m Kipnuggets en producten van erkende merken als Splat of Fit & Free, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Heek met serranoham en sherrysaus, Klapstuk met hutspot of Broodje Kipfilet. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Assenois

Leave a Comment