boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Assenede

Een supermarkt bezoeken in Assenede? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind jij alle relevante gegevens wat betreft supermarkten in Assenede. Eenvoudig boodschappen zoals bijv. Kant en klare maaltijden, Mousserende Wijn en Bloemen of producten van onder andere Viña Albali en Lucky Strike via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook up-to date informatie over de trends rondom online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Meer en meer supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan check je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Assenede-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Assenede

Welke supermarkt is nu open in Assenede?

Direct de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Spar, Plus, Albert Heijn of bijv. Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor filialen van Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en check of de winkel open is of niet. Dicht? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt aspelare

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Assenede?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Alcoholvrij en Filterkoffie van geliefde merken als Baron Otard of Brand probleemloos bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt arsimont.

Pick Up Point Assenede

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Assenede ideaal voor jou. Jij benut dan het grote gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Leverworst t/m Pincet en producten van vertrouwde merken als Dr Swaab en Chateau la Roulerie, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Pappardelle met Hollandse garnalen, Appelcompote of Champignonsoep met rundvlees. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Assenede

Leave a Comment