boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Arquennes

Op zoek naar een supermarkt in Arquennes? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle bruikbare gegevens met betrekking tot supermarkten in Arquennes. Zonder problemen boodschappen zoals Olijven, Mosterd en Gerookt of supermarkt-producten van A-merken als Wartner en Sanature via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare tips over de trends rondom online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per bezoekje. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Meer en meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Waar kan ik op zondagen terecht?Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder tref je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Arquennes-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Arquennes

Welke supermarkt is nu geopend in Arquennes?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Coop, Spar, Jumbo maar ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en achterhaal de actuele openingstijden.Gesloten? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt archennes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Arquennes?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Zout harde drop of Meergranen rijst van onder andere Chovi Cheff of Salland lekker makkelijk thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt arbrefontaine.

Pick Up Point Arquennes

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Arquennes een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Indonesische mix tot Hele kip en ovenklare kip en producten van welbekende merken als Pita Original en Laurent-Perrier, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Puur mosselen, Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst of Tortellini gevuld met kaas. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Arquennes

Leave a Comment