boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Arlon

Boodschappen doen bij een supermarkt in Arlon? Uitzoeken welke super vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder lees jij alle belangrijke gegevens over de supermarkten in Arlon. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Douchegel, Wijn en Gerookt of items van welbekende merken als Lav en Peppa op internet kopen en bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare details over de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Steeds meer supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder check je de regionale supermarkten. Kies een winkel en spot bruikbare informatie. [jobs location=Arlon-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Arlon

Welke supermarkt is nu geopend in Arlon?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Spar, Coop, Plus en Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor onder andere Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en achterhaal of de super momenteel open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt arc-wattripont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Arlon?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Tapas en/of Asperges van merken als D’arbo en/of Replay eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de gehele bestelling verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt arbre.

Pick Up Point Arlon

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Arlon een prima methode. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen als jou het uitkomt. Alles van Medicijnen tot Ribkarbonade en producten van merken als Two Chicks of Sebahat, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een warme maaltijd als Piramidebroodje met haring, Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst of Erwtensoep met rookworst. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Arlon

Leave a Comment