boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Argenteau

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Argenteau? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier vind jij vergelijkingen en info rondom supermarkten in Argenteau. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Chorizo worst, Seizoensvla en Kaassoufflés of supermarkt-producten van topmerken als A. Vogel en Château Senejac online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook meer informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per aankoop. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Meer en meer boodschappers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag terecht?En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en check meer details. [jobs location=Argenteau-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Argenteau

Welke supermarkt is nu open in Argenteau?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Coop, Spar en natuurlijk Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Dicht? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt arc-ainieres

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Argenteau?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Soepen of Gezicht crème van onder andere Blossom Hill en Domaine du Gr Tinel gemakkelijk thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de streek Luik. Of lees meer over Online supermarkt appelterre-eichem.

Pick Up Point Argenteau

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Argenteau een prima methode. Jij benut dan de meerwaarde van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Borrelsnacks t/m Bananen en alles van merken als Jacob’s Creek en Argento, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Basisrecept mosselen, Kippenpoot met doperwtjes wortel of Broodje Beenham. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Argenteau

Leave a Comment